• Hesabım

26.11.2023 tarihinde İKEV Bursiyer Öğrenci Tanışma Toplantımız Büyük Bir Coşku ile Gerçekleşti!

26.11.2023 tarihinde İKEV Bursiyer Öğrenci Tanışma Toplantımız Büyük Bir Coşku ile Gerçekleşti!

Her yıl İKEV Vakıf Merkezinde düzenlediğimiz bursiyer öğrenci tanışma toplantımız; 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı bursiyer öğrenci sayımızın ve bağışçılarımızın diğer yıllara oranla sayıca daha fazla olması nedeniyle, öğrencilerimiz ve bağışçılarımızın rahat bir alanda toplantıya katılmaları için Bakırköy Botanik Parkı 2 Hece Restoran’da düzenledik.

İKEV, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında; 31 üyenin bağışları ile 127 bursiyer öğrenciye, 500 TL yemek ek bursu ile birlikte aylık 2.500 TL burs vermektedir.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Vakıf Başkanımız İhsan Duru öncelikle Cumhuriyetin 100. Yılını kutlayarak; Vakfın kuruluş süreci,  güncel çalışmaları hakkında bursiyer öğrencilerimize ve bağışçılarımıza bilgi verdi. Akabinde İKEV Onursal Başkanımız Suat Sözer, bağışçılarımız arasında yer alan;  İKEV mezun bursiyer öğrencilerimizden İBB İmar Müdürü Ramazan Gülten ve emekli öğretmen Kadriye Şentürk konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Bursiyer öğrencilerimizin kendilerini sırasıyla tanıtmalarının ardından, 2023 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı- YKS’de çeşitli puan türlerinde ilk bin öğrenci arasına girerek üstün başarı gösteren 6 bursiyer öğrencimize başarı bursu verildi.

Daha sonrasında yemek ve ikramlar eşliğinde, İKEV mezun bursiyer öğrencilerimizden Aydın Musa Güven ve bursiyer öğrencilerimizden Mehmet Akkurt, Hilmi Erdem Kaya ve İrem Şırlak konuklara unutulmaz bir müzik dinletisi sundular.

Samimi bir sohbet havasında geçen, bursiyer öğrenciler ve bağışçıların bir araya geldiği program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

İlgili Görseller
Paylaş