• Hesabım

İKEV Geleneksel Öğrenci Tanışma Toplantısı 2021

Öğrencimiz Süleyman Tetik’in İKEV Posta Gazetesinde yazdığı gibi

“Tehlikeli bir okyanusta güvenli bir yuva: İKEV”

2021-2022 dönemi bursiyer öğrenci tanışma toplantımız 12 Aralık 2021 tarihinde vakfımızın teras katında gerçekleştirildi.

Büyükemre Ailesi her yıl olduğu gibi bu yılda organizasyonun tüm masraflarını üstlendi.

Vakfımız bu yıl 106 öğrenciye burs vermektedir. Gençlerimizin yaşamlarına katkıda bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. İstanbul’da üniversite eğitimi alan Karamanlı gençlerimize burs veren tüm hemşehrilerimize ve dostlarımıza sevgilerimizi ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bu seneki toplantımıza Dünya Genelinde İzlenmesi Gereken 50 CMO Arasında olan aynı zamanda kurucu üyemiz ve bağışçımız Mert Başar konuşmacı olarak katıldı. Aile yaşantısı, eğitim ve 26 yıllık kariyer hayatından yola çıkarak bilgi ve deneyimlerini yaşadığı anekdotlarla öğrencilerimize aktaran Mert Başara’a katılımı için çok teşekkür ederiz.  

Yönetim kurulu başkanımız Mehmet Başar her organizasyonda olduğu gibi bu organizasyonumuzun da sunuculuğunu yaptı. Açılış konuşması sonrası vakfımızı ve yönetim kurulu üyelerimizi öğrencilerimize tanıttı. Sonrasında doğumundan beri tanıdığı ve hem kendisinin hem de Karaman’ın gurur duyduğu kardeşi Mert Başar’ı tanıttı. Sonrasında yeni öğrencilerimizin kendini tanıtması için sırayla isimlerini anons ederek mikrofonu kendilerine verdi.

Yeni öğrencilerimizin kendilerini tanıtması sonrası tüm konuklara ara aşı çorbası, kavurmalı bulgur pilavı ve baklava ikram edildi. Ahmet Büyükemre’yi rahmetle anıyor ve Büyükemre Ailesine katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Eğitime ve öğretime önem veren daha çok gencimizin yaşamına değer katmak adına burs fonumuza katkıda bulunacak hemşehrilerimizin sayısının artmasını dileyerek tüm öğrencilerimize yeni eğitim öğrenim döneminde başarılar dileriz.

1992’den Günümüze Karamanlı Gençlerin Geleceği Bizim İçin Önemli…

İlgili Görseller
Paylaş