• Hesabım

Öğrenci Tanışma Toplantımızı Gerçekleştirdik!

25.12.2022 Pazar günü Vakıf binamızda; değerli konuklarımız, kıymetli bağışçılarımız ve  sevgili bursiyerlerimiz ile bir araya geldik.

Vakıf Başkanımız İhsan Duru’nun açılış konuşması ile başlayan programımızın ilk yarısında, kıymetli konuğumuz TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, kuraklık sorununa odaklanarak bu soruna karşı hep birlikte eyleme geçilerek önlem alınması gerektiğini vurguladı. İklim krizi ve buna bağlı olarak gelecekte yaşanacak kuraklıkların gelecek dönemin en önemli iki sorunu olduğunu ifade etmesinin ardından kıymetli konuğumuz TEMA Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Öztürk konu hakkında sunumunu gerçekleştirdi.

Programımızın ikinci yarısında Yönetim Kurulumuz, vakfımız aracılığıyla verdikleri burs sayesinde eğitimde fırsat eşitliğini sağlayan kıymetli bağışçılarımıza teşekkür belgelerini takdim etti. Akabinde üniversite sınavında Türkiye derecesi yapan başarılı bursiyerlerimize üstün başarı ödülleri verildi. Kıymetli konuklarımız Selim-Kerim Altınok kardeşlerin ilham veren hikayesi ve müzik dinletisinin ardından yemek eşliğinde bursiyer öğrencilerimiz kendilerini tanıtıp duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Programımız, görüş ve önerilerle sona erdi.

Katılım gösteren konuklarımıza, bağışçılarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

 

İlgili Görseller
Paylaş