• Hesabım

Yaşar Bacak Vefa Günü

Doğum Günü Haftasında Tüm Karamanlıların Ağabeyi, İKEV Dernek & Vakıf Kurucularından En Büyük Destekçilerinden Yaşar Bacak'a Vefa olarak Geleneksel Arabası Günlerinden ikincisini düzenlendik. 
İKEV'e değer katan değerli Karamanlı Merhum Hemşehrilerimize  dualar ettik. (Kadir Mangıcı, Ahmet Büyükemre, Hulusi Güngör, Orman Ailesi, Yılmaz Babaoğlu, Bekir Sıtkı Erdoğan, Necdet Başar)
Yaşar Bacak, İlker Bacak ve Mehmet Ayhan'ın Doğum Gününü Kutladık....
Yaşar Bacak Vefa Günü olarak düzenlediğimiz etkinliğimizde pandemi nedeniyle 90 Kişi ile sınırlamıştık. Geleneksel Arabaşı günümüze görkemli bir katılım oldu. Boş sandalyemiz kalmadı.
1992 yılında Mayıs Ayında İstanbul’da hemşehrilerimiz arasında her türlü dayanışmayı sağlamak, yardıma ihtiyacı olan Karamanlılara yardım yapmak, İstanbul’a gelenleri iş bulmak, hastalara yardımcı olmak ve öğrencilere yurt yapmak amacıyla İstanbul Karaman İli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kuruldu. Dernek olarak ilk kurulduğunda 60’a kadar hemşehrilerimiz ile derneğimizin tüzüğü üzerinde görüşmeler yapılmış ve gerekli yasal işlemler tamamlanarak derneğimiz çalışır hale getirilmiştir.
Dernek Olarak İlk Kurucu Üyeler: İbrahim Hulusi Güngör, M. Yaşar Bacak, Kadir Mangırcı, Ali Dönmez, Necati Konukseven, Orhan Savaşkan, Mehmet Çevik
Katılımlarıyla bizleri onurlandıran tüm hemşerilerimize sevgi ve saygılarımızı sunarız. 
Bir sonraki Arabaşı Günümüz 27 Mart’tadır. Tüm Hemşehrilerimiz Davetlidir. 
Rezervasyon İçin: 05339649845
İKEV YÖNETİM KURULU

 

İlgili Görseller
Paylaş