• Hesabım

Yunus Emre’nin Vefatının 700. Yılında Memleketi Karaman’da İlber Ortaylı Rüzgarı

Teşekkürler Karaman…

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonunda gerçekleştirilen İlber Ortaylı konferansına Karaman halkı yoğun ilgi gösterdi. Her yaştan ve her kesimden katılımcı vardı.

Prof. Dr. İlber Ortaylı Konferansı saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başladı. Osman Nuri Koçak'ın protokol konuşmasının ardından Prof. Dr. İlber Ortaylı farklı üslubu ve anlatımıyla ülkemizin ve dünyanın ortak değerlerinden birisi olan Karamanlı Yunus Emre’yi dinleyicilere aktardı.

İlber Ortaylı'ya verdiği unutulmaz konferans nedeniyle teşekkür eden Valimiz Mehmet Alpaslan Işık, hocaların hocası sayılan İlber Ortaylı'nın daha önceden kendisinin de farklı dönemlerde hocalığını yaptığını belirterek katılımlarından ve katkılarından dolayı İlber Ortaylı'ya teşekkür ederek Yunus Emre hatıra parası hediye etti.

İstanbul Karamanlılar Eğitim ve Kültür Vakfı (İKEV) olarak böyle güzel bir organizasyonun gerçekleşmesine katkıda bulunmaktan mutluyuz...

Başta Sayın Rıza Duru ve Sayın Ethem Büyükköse olmak üzere tüm KARTAP Ailesine ve diğer maddi manevi katkıda bulunan herkese sevgi ve saygılarımızı sunarız...

İlgili Görseller
Paylaş